Chatak Matak Lyrics चटक मटक – Renuka Panwar – Ft. Sapna Choudhary

हो घाली आंखया में स्याही
रे बिंदी माथे पे लायी
बहू सब करदी गाम की फ़ेल
मैं बनथन के जब आई

हो घाली आंखया में स्याही
रे बिंदी माथे पे लायी
बहू सब करदी गाम की फ़ेल
मैं बनथन के जब आई

ओ सारे देवर जेठा के
मैं गयी खटक खटक
ओ गज का घूँघट काड चाली
मैं तो मटक मटक
गज का घूँघट काड चाली
मैं तो मटक मटक

ओ चूड़ा हाथा में खनके
तगड़ी छन छन छन छनके
गुमादी चोटी में लकड़ी
गाल में मोरनी बनके
गुमादी चोटी में लकड़ी
गाल में मोरनी बनके

बिट्टू सोरखी इशारे
मैं गया रे झटक
ओ गज का घूँघट काड चाली
मैं तो मटक मटक
गज का घूँघट काड चाली
मैं तो मटक मटक

टोकनी ढूंगे धर राखी
मटकनी चाल करे चाला
मेरे गोरे गोरे रंग पे
सूट यो ज़चरा पटियाला
मेरे गोरे गोरे रंग पे
सूट यो जचरा पटियाला

जो मन्ने देखे सांस
जावे उसे की अटक
ओ गज का घूँघट काड चाली
मैं तो मटक मटक
गज का घूँघट काड चाली
मैं तो मटक मटक

गुलशन म्यूजिक.

Ho ghali aankhya mein syahi
Re bindi mathe pe layi
Bahu sab kardi gaam ki fail
Main banthan ke jab aayi

Ho ghali aankhya mein syahi
Re bindi mathe pe layi
Bahu sab kardi gaam ki fail
Main banthan ke jab aayi

O saare devar jetha ke
Main gayi khatak khatak
O gaj ka ghunghat kad chali
Main to matak matak
Gaj ka ghunghat kad chali
Main to matak matak

O chuda hatha mein khanake
Tagdi chan chan chan chanake
Gumandi choti mein lakdi
Gaal mein morni banke
Gumandi choti mein lakdi
Gaal mein morni banke

Bittu sorkhi ishaare
Main gaya re jhatak
O gaj ka ghunghat kad chali
Main to matak matak
Gaj ka ghunghat kad chali
Main to matak matak

Tokni dhunge dhar rakhi
Matkani chal kare chala
Mere gore gore rang pe
Suit yo jach ra patiyala
Mere gore gore rang pe
Suit yo jach ra patiyala

Jo manne dhekhe saans
Jaave use ki atak
O gaj ka ghunghat kad chali
Main to matak matak
Gaj ka ghunghat kad chali
Main to matak matak

Gulshan music.

Leave a Comment

close